INCIDENT NA SLANOJ BARI: Prekinut meč Vojvodina-Crvena Zvezda, navijač gurnuo sudiju u bazen (VIDEO)

       
Foto: RTV (Printscreen)

Na meču između vaterpolo ekipa Vojvodine i Crvene zvezde, koji je odigran večeras u Novom Sadu, dogodio se incident kada je jedan od navijača gurnuo sudiju u vodu.

Naime, navijač je posle gola Veljka Tankosića uleteo sa tribina, gurnuo sudiju Marka Matijevića iz Zagreba u bazen, a policija ga je odmah privela.

Crvenoj Zvezdi je bio dovoljan i remi za plasman u viši rang, i izjednačili su na 7:7 (1:1, 2:3, 2:2, 2:1) u samoj završnici kada je došlo do neverovatne scene.

Utakmica je prekinuta pa će Disciplinska komisija morati da reaguje, ali teško da će Voša izbeći kaznu. Postoji mogućnost da ovaj rezultat ostane konačan, ali i da utakmica bude registrovana službenim rezultatom 5:0 za Zvezdu.

Autor: nsuzivo.rs/blic.rs

3
Komentari:

3 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
3 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Liki

Opet namestanje za Zvezdu.

Laki

Ne vidim zašto bi Vojvodina bila kažnjena. Vinovnik incidenta je uhvaćen, pa nek snosi posledice. Nek on bude kažnjen žestoko – da mu nikad više u životu ne padne na pamet da pravi gluposti na nekom sportskom takmičenju, a i drugima za primer. Takođe ako se utakmica registruje u korist zvezde – onda i da ga Vojvodina tuži da i njoj isplati debelu odštetu za to što im je uradio.

Dusan

To cale od moje Drugarice lik je Bog i bratina najveca