Претрага
Претрага
Close this search box.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras protiv CSKA iz Moskve

Foto: crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda večeras od 18  časova igra prvi meč sa CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope. Karte za ovu utakmicu su rasprodate, pa igrače očekuje velika podrška sa tribina.

Prema  informacijama koje su se pojavile u medijima, crveno-beli će igrati sa pojačanom sredinom terena, odnosno sa dva klasična zadnja vezna, a to će biti Mičel Donald i Branko Jovičić.

Zvezdin trener Vladan Milojević ne želi da ovu utakmicu ističe u prvi plan kada je njegova karijera u pitanju.

,,Svaka naredna utakmica mi je najveća koja me čeka u karijeri. To je moj pogled u životu. Neki put je utakmica značajnija po samoj nekoj istorijskoj važnosti, ali i igračima pokušavam da prenesem stav da svaku narednu utakmicu gledaju kao najbitniju u svojim karijerama. Ovo je Zvezda i od nas se uvek očekuju pobede. Znamo šta je Crvena zvezda, ne treba to da pričamo ni mi koji smo nedavno došli, ni oni koji su dugo tu, ni oni ko će tek doći. Zna se šta je Crvena zvezda,, zaključio je Milojević.

Navijači i simpatizeri kluba ne sumnjaju u Zvezdin uspeh, kao i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Refik Šabanadžović koji je, kako je istakao, siguran  da crveno-beli poseduju kvalitet da pobede moskovski CSKA i prođu u osminu finala Lige Evrope.

izvor: crvenazvezdafk.com/mondo.rs

 

 

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti