Претрага
Претрага
Close this search box.

Kompanija Montop HRS raspisuje konkurs za nove radne pozicije

Stvaramo nove poslovne prilike... Montop HRS

Kompanija Montop HRS jedan je od Novosadskih lidera u oblasti ljudskih resursa. Zahvaljujući inovativnom pristupu poslu, ali i pažljivoj selekciji kadra, Montop je za kratko vreme postao partner mnogih zvučnih imena u skoro svim branšama koje zahtevaju veći broj angažovanih ljudi u realizaciji svojih poslova.

Nove poslovne prilike

Usled novog angažmana na polju ljudskih resursa, Montop HRS raspisuje konkurs za veći broj osoba, na dve opšte radne pozicije. Rad se zasniva na prodaji usluga digitalne televizije i interneta, ali i na instalaciji neophodne opreme. Upravo zato, navedena radna mesta namenjena su trgovcima i monterima.

Trgovci odnosno ovlašćeni prodavci, svoj posao obavljaju na terenu u svakodnevnom kontaktu sa pravnim i fizičkim licima, kao krajnjim korisnicima usluga Montopa i partnera provajdera.

Za ovo radnu poziciju potrebne su komunikativne veštine, sposobnost pregovora i prodaje. Prednost imaju osobe sa iskustvom u istim ili sličnim poslovima.

Posao montera podrazumeva instalaciju i održavanje opreme za digitalnu televiziju i internet. Svoj rad monteri realizuju u privatnim domaćinstvima, stambenim i poslovnim zgradama, kancelarijama.

Poželjno je iskustvo, pedantnost i nenametljiv rad, kao i ljubaznost u kontaktu sa korisnicima usluga.

Montop HRS najavljuje prave novine na polju uslova rada u sferi usluga digitalne televizije i interneta.

Zadovoljstvo korisnika naših usluga uvek je na prvom mestu…

“Svi koji su trenutno angažovani u sličnim kompanijama koje se bave provajderskim uslugama, ili imaju pređašnje iskustvo, a trenutno su bez radnog angažmana, biće prijatno iznenađeni poslovnim prilikama koje smo obezbedili. Prostor za usavršavanje i napredovanje je zagarantovan, a startne naknade kao i bonusi biće iznad tržišnog proseka.” – izjavio je direktor Montop HRS Boban Cakić.

Ukoliko svoje iskustvo i veštine pronalazite u opisu radnih mesta, želite da promenite radno okruženje, da se usavršite, imate ambicije i želju da napredujete na hijerarhijskoj lestvici sistema, svoj CV prosledite na marketing@montophrs.rs

Više o kompaniji Montop HRS, njihovim partnerima i referencama možete pronaći OVDE.

Promo tekst.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti