Srbija je TOP DESTINACIJA za 2019. godinu

       

Na panelu najboljih pet turističkih blogera koji se 18. novembra odigrao u Denveru Srbija je pobedila u izboru za top destinaciju za 2019. godinu.

Vest o nagradi objavljena je na portalu TravelLemming.com koji se bavi malo poznatim i istraženim destinacijama u svetu.

Pet uticajnih turističkih blogera nominovalo je pet destinacija koje bi trebalo da pobede u ovom izboru, a više od 1,75 miliona ljudi je putem društvenih mreža glasalo.

Uporedo sa tim pomenuti portal je objavio konkurs na kojem će njihovi čitaoci izglasati najbolju destinaciju i u tom slučaju je pobedila Srbija.

“U Beogradu možete da iskusite noćni provod u klubovima na reci, možete da vidite neke od najboljih uličnih umetnika u svetu i šarmantni stari grad unutar tvrđave. Mimo glavnog grada, možete videti prelepe mirne reke koje vijugaju kroz bujne zelene doline, opčinjavajuće gradove i sela i mnoštvo istorijskih znamenitosti na svakom koraku”, navodi se u tekstu.

Kirsten Rič, jedna od sudija na konkursu i vlasnica Udruženja za samostalna ženska putovanja navela je da je Srbija i dalje nadolazeća destinacija za putovanja.

 

Izvor: B92

Komentari: