(UZMEMIRUJUĆE!) STOP NASILJU: Užasni razbojnici tukli baku zbog 400 evra

       

Baka stara 80 godina iz sela Sonta brutalno je pretučena kada su joj zasad nepoznati razbojnici upali u kuću u potrazi za novcem.

Vest o zlostavljanju bespomoćne starice na društvenim mrežama podelila je izvesna Ana i izazvala bes i ogorčenje širom Srbije. Kako je objasnila, pljačka se odigrala 3. oktobra.

-Tamo negde u jednom od sokaka u selu Sonta, koje uvek spominjem kao poru u vremenu, gde se malo štošta menja i često mi se čini da je vreme stalo, 80-godišnjoj baki su pravalili u kuću, tukli su je kocem po licu, glavi, njenom starom nemoćnom telu i jednoj ruci koja još uvek funkcioniše i pomoću koje ona još uvek može jesti, češljati se i oblačiti sama. Njen muž je umro ove godine i ostavio joj je malo para, koje su, naravno, u banci. Ali to nije sprečilo dva momka da je prebiju i uzmu joj 400 evra i neku siću – napisala je Ana.

Ona je izrazila nadu da će lopovi biti uhvaćeni.

– Ne da bi išli u zatvor ili bili pretučeni ili povređeni na bilo koji način, nego da bi njihova baka i deka i majka i otac i cela familija i prijatelji, kolege, školski drugari videli koga su odgojili, s kim su se družili i išli u školu. Bože pomozi tim osobama da ozdrave jer zasigurno samo teško mentalno obolele osobe mogu brutalno pretući staricu – dodala je Ana.

Izvor: Republika.rs

1
Komentari:

1 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
1 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Novosadjanin

Gde ste sad panduri sve vam j….. Nas mozete da smarate po gradu jer nemamo licnu kartu, a razbojnike, lopove, silovatelje, pucace i ostale hohstaplere pustate da haraju drzavom…. Nema nama spasa