FOTO: 58. Dnevnikov turnir

Danas lopta na Dnevnikovom turniru u malom fudbalu kreće sa mesta gde je stala pre 10 dana, kada su seniori zaokružili prvo kolo nokaut sistema.

Pred nama je, u maloj Spensovoj dvorani, 20 utakmica celodnevnog programa, u kome će nam se predstaviti i učesnici u četiri mlađe starosne kategorije (poletarci, petlići, pioniri i kadeti). Takmičenje veterana po jednostrukom bod sistemu u grupama završiće utakmicama koje su na programu danas i sutra, dok najinteresantniji deo takmičenja, sa seniorskim ekipama u glavnim ulogama, započinje u poslepodnevnim časovima susretima šesnaestine finala.

Po osam seniorskih utakmica u dva dana jesu filter za prolaz u krug 16 najboljih kolektiva na turniru, u konkurenciji 64 ekipe koje su takmičenje započele u 58. izdanju tradicionalne Dnevnikove manifestacije fudbalskih majstorija pod krovom.

Do kraja takmičenja na Dnevnikovom turniru u malom fudbalu, preostalo je još sedam takmičarskih dana: 4. i 5. januar – 1/16 finala, 8. i 9. januar – osmina finala, 13. januar – četvrt-finale, 14. januar – polufinale i 15. januar – finale u svim starosnim kategorijama.

Sve utakmice igraju se u maloj Spensovoj dvorani. Ulaznice za celodnevni program na turniru staju 200 dinara.

Raspored utakmica za sredu
Raspored utakmica za četvrtak

Dnevnik.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments