Deset dana je prošlo od prvog poziva za učešće na Dnevnikovom turniru u malom fudbalu.

Presek stanja desetog dana svedočio je o zainteresovanosti na nivou prošlogodišnjeg izdanja, kada je jedinstven zaključak išao u korist ocene da smo na dobrom putu da formuli „5+1“ damo šansu, po ugledu na tradiciju kojom se Dnevnik ponosi.

– Mnogo teže bilo je pre godinu dana, kada je trebalo steći poverenje potencijalnih učesnika. Zadovoljni smo tempom kojim su prijave pristizale. Naročito je odziv u mlađim kategorijama bio mimo svih očekivanja. Verujem da ćemo do isteka promotivne cene kotizacije uspeti da popunimo osnov od 64 ekipe – rekao je direktor turnira Veselin Vilotijević.

Prijava na tri načina

Prijave za turnir šaljite na mejl: dnevnikovturnir@gmail.com, na Instagram profil: Dnevnikov turnir, ili lično, na adresi Bulevar oslobođenja 11, drugi sprat.

Promotivna cena kotizacije od 8.000 dinara za veterane i seniore, odnosno 6.000 dinara za mlađe kategorije (poletarce, petliće, pionire i kadete) važi do ponedeljka, 5. decembra. Od 6. do 12. decembra kotizacije su duplirane.

Konferencija za novinare predviđena je 12. decembra, a žreb je 14, a prve utamice na programu su 17. decembra. Preliminarni deo takmičenja trajaće do 8. januara. Četvrt-finalne utakmice planirane su za 13. januar, polufinalne su sutradan, dok su finalni mečevi u svim kategorijama na programu 15. januara.

dnevnik.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments