Претрага
Претрага
Close this search box.

Dodatni popusti na ski pass od 1. decembra

Još danas 15% popusta na cenu ski karata, a od sutra novi popust.

 

Ljubitelji skijanja još danas mogu da kupe ski karte na popustu od 15 posto preko web shopa, a već od sutra počinje nova akcija. Skijališta Srbije nastavljaju seriju popusta, pa će svi zainteresovani moći da od 1. do 4. decembra kupe ski karte sa popustom od 10% preko on line prodavnice. Nakon ovog promo perioda, od 5. Decembra će za kupovinu karata preko web shopa važiti trajni popust od 5% do kraja sezone.

Skijaši imaju prilike da kupe ski karte po starim cenama, s obzirom da ove godine cenovnik nije menjan, pa je ovo prilika za najpovoljniji ski pas u sezoni.

Skijališta Srbije su za ovu ski sezonu osnežila staze Bela reka 1 i Bela reka 2, tako da će skijaši imati priliku da uživaju u spustu niz najdužu stazu na Kopaoniku. Ove dve staze koje se spajaju u jednu čine najdužu skijašku stazu u Srbiji – dužine od čak 3 i po kilometra i sa najvećom visinskom razlikom, ali i najvećim visinskim nagibom, što je čini stazom teške kategorije. Ove staze prati gondola Brzeće-Mali Karaman koja povezuje turističko naselje Brzeće sa centrom Kopaonika. To znači da će skijaši ove sezone imaju priliku da koriste apsolutno sve staze u ski centru.

Ski opening na Kopaoniku je ove godine planiran za period od 8. do 11. decembra. Skijaše kao i prethodnih godina očekuje besplatan prvi dan skijanja, dok će ostalih dana ski openinga važiti popust od 30%. Sistemi za veštačko osnežavanje uveliko rade, a počela je i priprema i obrada staza kako bi ski centar potpuno spreman dočekao prve skijaše.

Ski opening na Staroj planini planiran je od 16. do 18. decembra, a na Torniku od 23. do 25. decembra.

 

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Vidoje
30.11.2022 10:48

Opening?¿?¿?¿?¿
Niste nimalo pametniji ako ubacujete tudjizme nego zvucite jadno i polupismeno!
OTVARANJE SEZONE!
OTVARANJE STAZE!
OTVARANJE SKIJALISTA!
Ja treba da vas ucim?

Povezane vesti