Претрага
Претрага
Close this search box.

Poziv preduzećima da se prijave na konkurs: Za inovacije 3,2 miliona evra

Foto: Freepik.com

Fond za inovacionu delatnost raspisao je novi poziv za dodelu nepovratnih sredstava inovativnim preduzećima u periodu od 15. septembra do 15. novembra, u ukupnoj vrednosti od 3,2 miliona evra kroz programe Fonda, piše Nova ekonomija.

Fond za inovacionu delatnost raspisao je novi poziv za dodelu nepovratnih sredstava inovativnim preduzećima u periodu od 15. septembra do 15. novembra, u ukupnoj vrednosti od 3,2 miliona evra kroz programe Fonda.

Programi su namenjeni za razvoj novih proizvoda, usluga ili tehnologija koji imaju snažan inovativni potencijal za kojima postoji potreba na tržištu.
U zavisnosti od programa, Fond dodeljuje od 80.000 do 300.000 evra po pojedinačnom projektu, a preduzeća su za implementaciju projekta u obavezi da obezbede i deo sredstava iz drugih privatnih izvora.
Projektne prijave iz svih oblasti nauke i tehnologije i svih industrijskih sektora podnose se posredstvom portala, a neophodna dokumenatcija za prijavu i detaljne informacije o javnom pozivu nalazi se na internet prezentaciji Fonda.
Na taj način, Fond zajedno sa preduzećima učestvuje u istraživanjima i razvoju inovativnih rešenja, koja imaju pozitivan uticaj na domaću privredu, saopštio je Fond za inovacionu delatnost.

 

FoNet

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Slobodan
20.09.2022 20:32

Zar iko veruje u ovo i dalje?

Redakcija, gde je link?

Povezane vesti