Претрага
Претрага
Close this search box.

Rešenje problema PARKIRANJA za stanovnike dela Grbavice: Nova garaža uskoro kreće u izgradnju, a prodaja GARAŽNIH MESTA je počela! Evo kako možete da kupite svoje mesto (FOTO)

Foto: Ilustracija

Novi Sad je grad koji broji blizu pola miliona stanovnika, a trenutni broj registrovanih vozila prema najnovijim podacima iznosi oko 130 000. Kada je reč o parkingu, Novosađani imaju veliki problem. U najgušće naseljenim delovima grada, među kojima se nalazi i Grbavica, sugrađani ispred svojih stambenih objekata nemaju adekvatno parking mesto

Stanovnici ovog dela Grbavice nemaju prigodan parking; foto: nsuzivo.rs

Trend rasta broja motornih vozila je u porastu poslednjih godina, a nedostatak dovoljnog broja parking mesta je pojava koja u mnogim gradovima u Srbiji, pa i u Evropi, nailazi na veliko nezadovoljstvo građana.

Divlji pakring na Grbavici; foto: nsuzivo.rs

Trenutni divlji parkinzi koji se nalaze na Grbavici, stvaraju problem svim stanovnicima koji se nalaze u blizini istih. Jedan od najprimetnijih i svakako onih “divljih parkinga” koji najviše smetaju stanovnicima ovog dela grada jeste parking na uglu Gogoljeve ulice i Miše Dimitrijevića, sa desne strane.

Ovaj “divlji parking” trebao bi da predstavlja oazu mira i zelenu površinu u kojoj bi svi stanovnici mogli da uživaju, ali zbog velikog broja ilegalno parkiranih vozila to nije moguće. Vozila se svakodnevno parkiraju na ovim zelenim površinama što otežava prolaz građanima do stanova.

Napomenuti blok na uglu Gogoljeve ulice i Miše Dimitrijevića, već dugi niz godina ima problem i sa atmosferskim vodama, što se svakako izdvaja kao jedan od najvećih problema. Usled kiše i nevremena, površina na kojoj se ilegalno parkiraju vozila postaje blato i bljuzgavica. Ovaj prizor nije nimalo reprezentativan, a u velikom broju slučajeva građanima otežava pristup stambenim objektima, ali im i donosi nered.

Foto: nsuzivo.rs

Složićete se da problemi koji su navedeni, nisu nimalo prijatni i stvaraju dodatni stres kod sugrađana. Studija koja je sprovedena u Evropi 2019. godine, a tiče se stresa koji izaziva traženja parkinga, govori nam da čak 84 odsto ispitanika naglašava da im parkiranje utiče na raspoloženje i da postaju veoma neurotični kada ne mogu da ga nađu.

Svakako, rešenje ovog probelma za stanovnike dela Grbavice postoji!

Kompanija VAER inženjering, koja se bavi investiranjem, gradnjom i prodajom stambenog i poslovnog prostora već 30 godina, nudi vam rešenje!

VAER Inženjering je počeo sa prodajom garažnih mesta, u garaži čija je izgradnja planirana na već pomenutoj lokaciji u ulici Miše Dimitrijevića, odmah nakon raskrsnice sa Gogoljevom ulicom. Izradnjom garaže rešiće se problem parkinga u ovom delu Grbavice a izgradnjom prateće infrastrukture biće rešeni i problemi divljih parkinga i odvodjenja atmosferskih voda kao i uzurpacije zelenih površina dok gradjani više neće morati da brinu o parking mestu.

Foto: Promo

Benefiti koje ova garaža donosi su mnogi. Na više nivoa planira se izgradnja više od 100 garažnih mesta koja su prostrana i pravilno organizovana. Ono što je bitno naglasiti, jeste da svi koji kupe svoje garažno mesto imaju pogodnost čuvanja vozila 24 sata, jer će u garažu biti instaliran najmoderniji video nadzor sa kojim je sigurnost vašeg vozila obezbeđena!

Foto: Promo

Izgradnjom ove garaže ne remeti se dosadašnja zelena površina i prilikom izgradnje vodiće se računa o zelenilu. Garažu će pratiti sve pristupne saobraćajnice koje su neophodne kako bi pristup bio maksimalno bezbedan po korisnike. Rešenje problema odvodjenja atmosferskih voda u celom dvorištu jedan je od prioriteta, a dosadašnje zelene površine, na kojima su se ilegalno parkirala vozila, biće  preuređene u parkove.

Foto: Promo

Ukoliko želite da kupite svoje GARAŽNO MESTO na ovoj lokaciji obratite se na mejl adresu info@vaer.rs ili na sledeći broj telefona 062 778 428. Više o garaži možete videti na: http://www.vaer.rs/sr/stanovi-novi-sad/garaza-m.-dimitrijevica/

Foto: Promo

Zakupljen prostor/nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
27.06.2022 20:46

Bravo, reseni svi problemi! 🙂

Povezane vesti