Patrola komunalne milicije prva je primetila požar koji je pre dana progutao poslednji sprat zgrade u Jozefa Marčoka na Limanu 4.

Jovana Dobrojević, nije ni trenutka razmišlalja i ušla je u zgradu u plamen i spasila nekoliko osoba, među kojima i baku sa bebom.

Jovana i njen kolega Radomir Vuković odigrali su veliku ulogu u evakuaciji stanara čak i po dolasku vatrogasaca, policije i žandarmerije. Nije ni čudo što su pre dve godine bili proglašeni za milicajce godine.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dušan SKPS
15/12/2021 18:25

Ahahha, nema komentara,cudo!!! Đilasova paravojska ( MIn.Stefanović) ili Đilasovi i Vučićevi,plaćenici ( narod,samo zavisi u koje vreme),SRAMOTA!!! Sada prijem kod gradonacelnika,svakom po turisticka brošura grada ili Srbije a možda i rezervna baterija za nove službene,pametne, telefone, pa marš na ulicu za 45-46 hiljada dinara! Naravno nije problem što nemate kolektivni ugovor, godinama, što Vam neplaćamo ni vikende ni nedelje ni smenski rad,što Vas, neozbiljnim,nestrucnim i besmislenim Odlukama izlažemo svakodnevnim šikaniranjem,građana! Nije bitno što drugi sve to imaju i više, VI ne! Nije važno što kada se koriguje koeficijent za inspekcijski posao, Vi jedini ,nedobijete i to nije diskriminacija a o… Učitaj još »

Tamara
16/12/2021 13:34

Bravo

Last edited 1 mesec ranije by Tamara