Slavko F star 60 godina je slučajno zapalio svoju suprugu Vesnu M. (48) i njenu ćerku Đ. M. (5) dok je palio roštilj u dvorištu porodične kuće u Kisačkoj 65.

On je pokušao da raspali vatru i kada je po žaru na roštilju prosuo benzin naglo razbuktali plamen zahvatio je Vesnu i njenu ćerku koje su stajale u neposrednoj blizini i naneo im opekotine.

U Dečijoj bolnici za portal Telegraf kažu da je devojčica van životne opasnosti, da se oseća dobro i da se polako oporavlja od povreda.

– Devojčica je zadobila opekotine skoro po celom telu, ali one su brzo sanirane i hirurški je zbrinuta. Ona je sada stabilno i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege i nije životno ugrožena – kažu u Dečijoj bolnici ne želeći da licitiraju koliko će joj trebati za oporavak, ali uz napomenu da se nadaju brzom izlečenju.

Prvi rezultati istrage o kojoj je obavešten i nadležni javni tužilac pokazali da je reč o nesrećnom slučaju.

Majka puštena na kućno lečenje

U Urgentnom centru KCV u 15:30 primljena je pacijentkinja V. M. stara 48 godina sa površnim kožnim opekotinama površine oko 2% u predelu desne natkolenice. Nakon inicijalnog tretmana opekotine, pacijentkinja je otpuštena na dalje kućno lečenje uz zakazanu kontrolu na specijalističkoj poliklinici KCV- Rečeno je za naš portal iz PR službe KCV-a

– Prelimirarni rezultati istrage i sam uviđaj na licu mesta pokazali su da se desio nesrećan slučaj u kome su povrede zadobile dve osobe te da niko nije imao nameru bilo koga da povredi. Jednostavno, jedan nepromišljen potez čoveka koji je želeo da raspali vatru. Mi smo došli do zaključka da tu nema bilo kakvih elemenata krivičnog dela, ali svakako zadnju reč ima nadležno tužilaštvo – kratko je rekao izvor blizak istrazi.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
vv vv
05/02/2021 07:34

zanemarivanje deteta.. ne mozes polivati benzin po vatri ako dete stoji na po metra od vatre..

Kajaja
05/02/2021 15:28

Nažalost znam i za druge ljude koji su tako pokušali da rasplamsaju vatru ali su jedva izvukli živu glavu. Kako neshvataju da ta vatra ide brzo, a zahvata i onog ko je u blizini. Meni to ni na pamet ne pada. Ali najlakše je sad govoriti, svako ima neku glupost u sebi koja samo čeka da se osveti.

Last edited 3 meseci ranije by Kajaja