Ilustracija (Foto: Stefan Koprivica)
Devojčica (16) ranjena je večeras nešto pre 19 časova ispred srednje saobraćajne škole u Šumadijskoj ulici u Novom Sadu, došlo je do upucavanja iz vazdušne puške.

Ona je u svesnom i stabilnom stanju prevezena na odeljenje hirurgije dečje bolnice na dalju dijagnostiku i lečenje.

Kako saznaje NS Uživo večeras oko 18 časova S.J je prijavio NN lice da sa zdgade gađa prolaznike vazdušnom puškom u Šumadijskoj ulici. Takođe, pisholog saobraćajne škole prijavila je da joj se obratila učenica M.K koja je pogođena sa prozora zgrade u prst ruke.

Portparol zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Novog Sada doktor Zoran Krulj, potvrdio je da je tinejdžerka ranjena.

– Naša lekarska ekipa intervenisala je po pozivu policije u 18.52 ispred Srednje saobraćajne škole gde su zatekli devojčicu sa povredom šake u koju je pogodila dijabola iz vazdušne puške. Devojčica je u stabilnom i svesnom stanju prevezena na Odeljenje dečje hirurgije Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine – rekao je dr Krulj.

Inspektori i dalje utvrđuju da li je pucao samo u devojčicu ili su mu i drugi prolaznici bili na meti ali nije uspeo da ih pogodi. Pretpostavlja se da se uplašio kada je stigla policija i prestao da puca, ali je organizovana opsežna potraga i policija je ušla u trag pucaču.

Više detalja biće poznato nakon policijske istrage.

Tanjug/blic.rs/nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
MagicJohnson
02/04/2022 00:24

Koji broj zgrade? Živim tu pa da budem na oprezu..

Danijela
02/04/2022 15:00

Ovakav maloletni manijak u toku dana,treba da bude odveden u popravni dom. Vazdušna puška???