U današnjem krvavom obračunu u mestu Jarak kod Sremske Mitrovice, poginuli su braća Stanislav i Predrag Jeličić iz Futoga. 

Do tragedije je navodno došlo kada su na braću D. E. (38) i N. E. (36) dvojica braće Jeličić nasrnula su sekirama dok su bili u obližnjoj šumi. Oni su kako se navodi u samoodbrani izvadili svoje pištolje i izrešetali ih. Za vatreno oružje njih dvojica po svemu sudeći nisu imali dozvolu.

Učesnici krvavog obračuna bili su u potrazi za tartufima, a do sukoba je došlo najverovatnije jer se radi o veoma skupim pečurkama.

Iskusni pronalazači ove skupocene gljive kažu da je špic sezone u novembru kad se traži najskuplji tartuf, čija cena po kilogramu dostiže i do nekoliko stotina evra.

Po nalogu Tužilaštva uzeta je “parafinska rukavica” od dva brata kako bi se utvrdilo ko je pucao iz pištolja u nelegalnom posedu.

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jovana Jeličić
07/12/2020 11:03

Ovako da započnem lagano. Ja sam Jovana Jeličić, ćerka od Stanislava Jeličića koji je ubijen juče u Mitrovici u 8:30h . Moj tata i čiča su bili konkurencija svim ljudima u šumi, što je mnogima jasno. Dva brata koja su ubila Stanislava i Predraga Jeličića došli su u šumu sa namerom da ih ubiju … Štaće čoveku bez dozvole pištolj dok traži tartufe ??? Hoću svi da znate da Stanislav i Predrag nisu bili naoružani taj dan jer nisu imali nameru da ubiju, oni nisu naučeni prvenstveno da ubiju čoveka. Futog pun ljudi je šokiran sa tim vestima… Hvala na… Učitaj još »

Nina
07/12/2020 19:31

Draga moja,poznavala sam celu tvoju porodicu,pocevsi od dede i babe,primi iskreno saucesce,a svako ko je poznavao porodicu znace da je sve to sto kazu laz,molim ze ne citaj te price i sve sto novinari pisu,jer su to sve gluposti.Onima koji su to uradili Bog ce vratiti sigurno.Mnogo mi je zao zbog tvoje porodice,neka im je laka crna zemlja.

Jovana Jeličić
07/12/2020 11:04

Stanislava i Predraga su sinoć čekala deca hocu reći sinoć je ta dva čoveka čekalo petoro decez

Dijana Karanovic
07/12/2020 11:43

Primite moje saucesce