(FOTO) Posle točkova, čepovi felni na meti kradljivaca

       

Pre dva dana na Limanu 4, više automobila ostalo je bez čepova na felnama. Kradljivci su najverovatnije tipovali parking i delovali su planski.

PROČITAJTE: Automobili u Novom Sadu ponovo na meti kradljivaca točkova

Prema rečima jednog od vlasnika vozila koje je bilo na meti lopova, šteta je počinjena kako bi počinioci posle delove prodali, jer su ukrasni poklopci traženi, a umeju i supo da se naplate.

Fabričke ratkapne i originalni ukrasni čepovi vrlo su tražena roba na internetu. Uzimajući u obzir da se radi o plastičnim delovima, vrlo često dođe do oštećenja, a cena novih kod ovlašćenih prodavaca iznosi hiljade dinara.

Podsećamo, poslednjih godina mnogi novosadski vozači postali su žrtve kradljivaca automobilskih točkova, koji su organizovano i neprimetno opljačkali više desetina automobila. Delovali su noću, najčešće na velikim i neosvetljenim parkinzima.

Izvor: nsbuild.rs   Autor: nsuzivo.rs

2
Komentari:

2 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
2 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
u ime stanara

Zamolio bih vas da preko vašeg medija NSuživo pokrenete inicijativu da se dodatno osvetli parkiralište na Limanu 3 (ispred zgrade Balzakova 37). Naime, stanje na parkiralištu je krajnje očajno… Ako dodamo činjenicu da je to jedan od najvećih parking prostora na Limanu, svakog čoveka trebalo bi da zabrine da je taj parking jedva osvetljen. Bandere slabih sijalica, zaklonjene drvećem i loš projekat zamene rasvete su glavni krivci za tako loše stanje. Na parking prostoru se redovno kradu čepovi sa felni, krade gorivo, pa čak i obijaju vozila. Predlog za poboljšanje situacije bio bi dodatno postavljanje stubova rasvete sa jakim sijalicama,… Učitaj još »

Lale

Ako hocete da nadjete svoje stvari samo idite na sajt kupujemprodajem ili na najlon.