Vatrogasci su uspešno lokalizovali, a potom i potpuno ugasili požar u napuštenom objektu koji se nalazi tik uz benzinsku pumpu u Hadži Ruvimovoj ulici na Detelinari.

Vatra je zahvatila unutršnjost i krov objekta i vrlo brzo se proširila, a na teren su izašli vatrogasci sa tri vozila koji su sprečili da se požar proširi prema pumpi i tako su sprečili katastrofu. Dim se mogao videti iz većeg dela grada.

Uzrok požara nije poznat, a povređenih lica nije bilo. Podesettimo, juče je u sličnom požaru izgoreo objekat u Hilandarskoj ulici na Rotkvariji.

nsuzivo.rs

 

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nevena
24/01/2022 23:32

Nije napusten objekat, tu zive romi, verovatno su nesto pslili da se zagreju i otelo se kontroli

Last edited 8 meseci ranije by Nevena
Keva
25/01/2022 08:58
Reply to  Nevena

Konstantno lože plastične stvari- plastiku, a ona brzo širi vatru (kako se razliva).

volim moj grad
25/01/2022 21:47

Novi Sad kao grad kulture pod hitno mora da ovlasti policijsku upravu da sva lica koja borave i zive na parkinzima, klupama i napustenim objektima (pocnimo od trgova, i svih poynatih lokacija i problematicnih) PRIVEDE – da PRIVEDE, jer ako su beskucnici ne znaci da imaju pravo da druigma ugrozavaju beybednost i normalan zivot, deca da ne mogu da prodju do vrtica i da gledaju i slusaju kako se ponasaju pijanice i bitange, jer to nisu Romi, vec ljudi koji nemaju cilj u zivotu a pomazete im davajuci im pare….., a dalje ih usmere u specijalizovane institucije (na lokacijama izvan… Učitaj još »