Ilustracija (Foto: Stefan Koprivica)
Novosadska policija je u dve odvojene akcije uhapsila Novosađanina i državljanina BiH zbog trgovine narkoticima. Pronađene su pečurke, zasadi marihuane, amfetamin i oprema za proizvodnju narkotika.

BOSANAC DILOVAO PEČURKE

Protiv državljanina BiH, policija je podnela krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom iznajmljenog stana osumnjičenog, policija je pronašla oko 130 grama psihoaktivnih pečurki, 35 grama marihuane, amfetamin i digitalnu vagu za precizno merenje.

LABORATORIJA U FUTOGU

Krivičnu prijavu dobio je i dvadesetsedmogodišnji Novosađanina za isto delo. Pretresom kuće osumnjičenog, u Futogu, policija je pronašla improvizovanu laboratoriju za uzgoj marihuane, sa 105 saksija u kojima se nalazila ova biljka. Pronađena je, takođe, kompletna oprema i sredstva za proizvodnju ovog narkotika, 256 grama sasušene marihuane i digitalna vaga.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Priroda
22/07/2021 13:51

Dozvolite da zapalim! Za amfetamin i sve ostale hemikalije robija je adekvatna. Ali za nešto što je priroda stvorila i ne prolazi ni kroz kakve hemijske procese, a u sve široj je upotrebi širom sveta – Do kada mislite da hapsite i zaključavate iza rešetaka? Taj ‘rat’ se nikada neće završiti vašom pobedom. Nijedna prirodna supstanca ne može da uproasti nečiju budućnost koliko policija i krivična besmislena gonjenja.

Djindjirindji
24/07/2021 14:02
Reply to  Priroda

Skank je drzavni proekat