Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su maloletnika iz Bačkog Petrovog Sela, zbog postojanja osnova sumnje da je, u ovom mestu, učinio više krivičnih dela krađa i teška krađa.

Sumnja se da je, pre tri dana, iz nezaključane kuće, ukrao torbicu sa dokumentima, dva mobilna telefona i ključeve od automobila kojim se odvezao i zatim ga ostavio, bez jedne registarske tablice.

Ovaj četrnaestogodišnjak se, takođe, tereti za krađu manje kase sa novcem iz jednog automobila, kao i za krađu raznog alata iz drugog.

Sumnja se i da je, iz štale jednog meštanina, ukrao ovcu, jagnje i jare.

On je osumnjičen i da je provalio u kuću u Bačkom Petrovom Selu i da je ukrao iz nje nameštaj i garderobu. Sumnja se da je, pritom, ubio dva psa u dvorištu, pa ga krivična prijava tereti i za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Maloletnik je priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Zrenjaninu koji mu je odredio pritvor, do 30 dana.

Uhvaćeni posle krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhvatili su, noćas, dvojicu osumnjičenih, neposredno pošto su, kako se sumnja, učinili krivično delo krađa.

Sumnja se da su A. K. (2000) i N. G. (1996), sa gradilišta jedne firme ukrali mašinu za sečenje kamena, koja je pronađena u njihovom kombiju.

Protiv obojice biće podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo krađa.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments