Foto: mup.gov.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Temerinu i Baču zaplenili su narkotike, oružje i municiju i uhapsili Temerince D. B. (1980) i Dž. Š. (1973), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv dvojice meštana Bača podneti krivičnu prijavu za ovo krivično delo, kao i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stana u Temerinu, u kome neprijavljeno boravi D. B. policija je pronašla ukupno 33, 64 grama amfetamina, 150 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, manju količinu heroina i marihuane i opremu za razmeravanje narkotika. Kod Dž. Š, koji je zatečen u ovom stanu kako konzumira drogu, policija je pronašla 32 paketića heroina.

D. B, koji je osumnjičen i za krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga, određeno je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
Dž. Š, za kojim je bila raspisana sudska poternica, sproveden je u Okružni zatvor u Novom Sadu.

U Baču je policija pronašla oko 58 grama amfetamina, 11, 60 grama marihuane, 372 tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, gasni pištolj i ukupno 40 metaka u stanu dvojice meštana, uzrasta 30 i 28 godina.

Protiv obojice će biti podneta krivična prijava nadležnom javnom tužilaštvu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments