Novosadska policija uhapsila je muškarca starog 55 godina za kog se sumnja da je obijao automobile i krao vredne stvari.

Protiv počinioca će biti podnesena krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio više krivičnih dela teška krađa.

On je uhvaćen neposredno pošto je, kako se sumnja, provalio u dva kombija i dva putnička automobila, te pokušao da provali u još jedno vozilo.
Policija je pronašla ukradene predmete, između ostalog, dva dečija sedišta, protivpožarni aparat, mobilni telefon i uređaj za regulaciju temperature, i sve stvari vratila vlasnicima

Krao materijal sa gradilišta brze pruge

Pripadnici novosadske policije, uhvatili su i tridesetdevetogodišnjaka iz Petrovaradina, odmah nakon što je, kako se sumnja, učinio krivično delo krađa.

Brzom reakcijom policije, u automobilu osumnjičenog pronađeni su metalni elementi sa gradilišta pruge u Petrovaradinu. U neposrednoj blizini, pronađeno je još ukradenih delova za spajanje šina sa pragovima koje je kako se sumnja, nameravao naknadno da odnese.
Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

 

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Kkaka
09/02/2021 06:55

Sve razumem ali dečija sedišta krasti,sramota! Ne može ih posle prodati za ko zna kakve pare ali činjenica da od deteta nešto ukrades,to je baš dno od lopova.