Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da novosadska policija dobro radi svoj posao i da je u poslednjih nekoliko meseci munjevito rasvetlila više slučajeva.

Komentarišući tuču koja se 20. februara odigrala u Novom Sadu, ministar Vulin je u Skupštini Srbije precizirao da je taj slučaj odmah rasvetljen i da je uhapšeno osam osoba.

– U toku te noći saznali smo ko su počinioci i s obzirom na to da su iz Šida u toku jutra su privedeni – rekao je ministar Vulin.

“Policija je sprečila nekoliko zakazanih navijačkih tuča u Novom Sadu”

Ministar je podsetio da je novosadska policija pre tri meseca odmah po događaju rasvetlila navijačku pucnjavu koja se odigrala u Bačkoj Palanci, pre dva meseca u Novom Sadu sprečila pokušaj ubistva, pre nekoliko nedelja rasvetlila pokušaj iznude nad fudbalerom „Vojvodine“.

“Novi Sad je veliki grad, uvek ima onih koji misle da treba da krše zakon”

– Policija je sprečila nekoliko zakazanih navijačkih tuča u Novom Sadu, pre nego što su se desile, poslednju u mestu Bukovac. U Novom Sadu se radi i to dobro – rekao je ministar Vulin, koji se zahvalio gradonačelniku Milošu Vučeviću na saradnji i senzibilnosti koju pokazuje prema policiji.

Prema njegovim rečima, komunikacija između gradonačelnika Novog Sada i načelnika Policijske uprave daje rezultate, vidi se da je bolje i oseća se veća sigurnost.

– Novi Sad je veliki grad, uvek ima onih koji misle da treba da krše zakon, ali veliki je broj munjevito rasvetljenih krivičnih dela. Kriminala će uvek biti, ali je važno da se zna da se on u našoj zemlji ne isplati – poručio je ministar Vulin.

BONUS VIDEO:

nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Teodor
25/02/2021 15:28

Ok za tuče…
A lopovluk, bazen, javne nabavke, PRAVI narko bosovi?

Nista nije ok
26/02/2021 01:43
Reply to  Teodor

A sta je ok ? Ovde nista nije ok… Ovde je raspad sistema pukli smo po svim savovima zabog politicara i foteljasa. Ista bagra od devedesetih se vrti u krug u svim zivim strankam. Isti nacini vodjenja vlasti uveki isti modusi paljacki i uvek iste price i izgovori. Vec pola veka crkavamo u nemastini i besparici. Deca su nam pobegla odavde a mi slusamo njihove prazne price iz dana u dan a zivot nam prolazinu nemastni. Umiremo u nemastini od stresa i loseg zivota.

Sloba
27/02/2021 18:17
Reply to  Nista nije ok

Nema tebi pomoći sa takvim mentalnim sklopom

Bole
27/02/2021 20:00

A snajper.Da nebude ko Bjelivuk za koji mesec