Oxybaric centar Novi Sad

U Novom Sadu zadržana su trojica vozača automobila, koji su vozili u stanju potpune alkoholisanosti, odnosno sa više od dva promila alkohola u organizmu, a jedan od njih je, čak, imao 5,5 promila.

Meštanin Silbaša vozio je bicikl sa 4,99 promila alkohola u organizmu i zadržan je u policijskoj stanici. Sva četvorica će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

U periodu od 19. do 21. februara, na području Južnobačkog okruga, dogodilo  se 7 saobraćajnih nezgoda, u kojima je  jedna osoba teško, a jedna  lakše povređena.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo  se 6 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo teške, a jedno lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, u ovom intervalu, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala  ukupno 482 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 17 vozača i 6 vozila, a zadržana su ukupno četiri lica, svi zbog prekršaja nasilničke vožnje.

Nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Joja
22/02/2021 20:18

Kako? Ovo je za svaku pohvalu