Foto: nsuzivo.rs

Jutros oko 10 časova u Kliničkom centru “Vojvodina” u Novom Sadu muškarac M.M. (43) fizički je napao Doktora docenta ove ustanove Ž.Ž. (41), saznaje Objektiv.rs.

Naime, M.M. je bivši volonter, a napad se desio u toku rasprave oko nošenja zaštitne maske, on je više puta rukom udario dr docenta ove ustanove.

Ovim povodom oglasio se gradonačelnik Miloš Vučević

“Užasnut sam i ogorčen zbog napada na lekara Kliničkog centra Vojvodine, i očekujem hitnu reakciju nadležnih organa ali i celokupne javnosti. Ne smemo da dozvolimo ni povišen ton, a kamoli pokušaj fizičkog napada na lekare i medicinske radnike, koji predano i savesno, uz nadljudske napore rade svoj posao, bore se za svaki ljudski život. Ovakvi incidenti nanose štetu svima nama, i celom našem zdravstvenom sistemu. Zato apelujem na sve građane da zajedno osudimo ovakve incidente, i jedinstveni stanemo u zaštitu i odbranu heroja našeg vremena, naših zdravstvenih radnika.”- Izjavio je Vučević

Nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Игор
10/11/2020 22:13

На сву муку и доктора и пацијената још и батињање!?Сви су на ивици живаца у ваздуху се осети напетост у здравственим установама.