Dimitrije Stanković (43) koji je pre dva dana uhapšen nakon ranjavanja policijskog inspektora u Novom Sadu, novosadsko Više javno tužilaštvo tereti, pored ostalih krivičnih dela, za pokušaj teškog ubistva dva policajca.

“Postoji sumnja da je on izvršio više krivičnih dela u sticaju, između ostalog i krivično delo pokusaj teškog ubistva na štetu dva policijska službenika”, precizirali su za Tanjug u tužilaštvu.

Osumnjičeni, međutim, još nije saslušan, jer je hospitalizovan u Kliničkom centru Vojvodine.

U tužilaštvu ukazuju da još nije poznato kada će biti priveden na saslušanje pošto je osumnjičeni nakon izvršenja krivičnog dela odveden u KCV radi ukazivanja lekarske pomoći.

Napominju da još nemaju informaciju o njegovom zdravstvenom stanju i očekivanom otpustu sa lečenja. Druge informacije o ovom slučaju tužilaštvo nije davalo.

Hospitalizovan je i ranjeni inspektor, a nije poznato ko je drugi oštećeni policijski službenik.

Novosadska policija saopštila je u sredu da je uhapsila Dimitrija S. (43) zbog sumnje da je šrafcigerom teško povredio inspektora kriminalisticke policije.

D.S. je osumnjičen da je prilikom pretresa napao inspektora koji nije bio na dužnosti, ali je pokušao da ga spreči da ukrade automobil u naselju Salajka.

Izvor: Tanjug

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
26/10/2020 15:59

Neseri te

Last edited 11 meseci ranije by Sandra