Foto: nsuzivo.rs
S. A. (34) iz Veternika, koji je, u noći između ponedeljka i utorka, automobilom uleteo u baštu kafića na uglu Bore Prodanovića i Ćirpanove ulice u Novom Sadu, nakon saslušanja izrečena je mera privremenog oduzimanja vozačke dozvole.

Iako je Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu juče podnelo predlog za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana i privremeno oduzimanje vozačke dozvole prema osumnjičenom S. A. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja u vezi krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, odnosno zbog postojanja osobitih okolnosti da bi boravkom na slobodi mogao ometati postupak uticanjem na svedoke, sudija za prethodni postupak mu je izrekao samo meru privremenog oduzimanja vozačke dozvole.

– Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu je odbio predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu za određivanje pritvora u odnosu na osumnjičenog S. A. i izrekao mu meru privremenog oduzimanja vozačke dozvole – potvrdila je za „Dnevnik“ portparol Osnovnog suda u Novom Sadu Svjetlana Radovanović i naglasila da je sud svoje razloge za ovakvu odluku detaljno obrazložio u rešenju koje je uručeno strankama u postupku, na koja isti imaju pravo žalbe u zakonskom roku krivičnom vanpretresnom veću ovog suda.

Foto: nsuzivo.rs

Podsetimo, nesreća, u kojoj su dve ženske osobe povređene, se dogodila kada je vozač koji se kretao Ulicom Bore Prodanovića, nastavio da vozi pravo i uleteo u kafić, nakon čega je udario i u drvo, a potom pobegao.

Nekoliko sati kasnije, novosadska policija je u Partizanskoj ulici pronašla i uhapsila vozača S. A. (34) iz Veternika, osumnjičenog za ovu saobraćajnu nesreću.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni je od ranije poznat policiji, po incidentima na utakmicama.

dnevnik.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ime
15/07/2022 15:55

Sramota

Ex faca
15/07/2022 19:58

Pa on je poznat, još ako je nečiji… Isto kao Žeksov sin, pohvalnice pa kući. Gde smeju baš svakog da zatvaraju?

AAA
17/07/2022 16:38

Osude momka na 60 dana zatvora na klisi vozio bicikli na sajlovu sa 2 promila ovaj mogao ubiti ljud bio pijan pobegao sa mesta nesrece i eto nista