FOTO: DRUSTVENE MREZE

Mile M. (53) ubio je kasno sinoć svoju suprugu Ivanu R. (50) oštrim predmetom, u dvorištu porodične kuće u Ulici cara Lazara u Futogu.

Kako saznaje Blic, nakon što je počinio zločin, Mile je pokušao da izvrši samoubistvo.

Ovaj užasan zločin uznemirio je stanovnike Futoga, a posebno komšije koje su u suzama od momenta kada su čuli za veliku tragediju koja se večeras dogodila.

FOTO: DRUSTVENE MREZE

Ćerka i sin bračnog para nalazaili su se sinoć na mestu napada. Prema pojedinim navodima medija, ćerka je pobegla iz kuće nekoliko sekundi pre užasa.

Komšije su ispričale da su iz njihovog doma, neposredno pred zločin, čule viku i psovke Mileta M, međutim niko nije slutio kakav će se užas par sekundi kasnije odigrati.

Komšije su navele da Mile i Ivana nisu imali skladan brak i da su se često svađali. Na društvenim mrežama imaju zajedničke fotografije.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

blic.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
23/07/2022 13:36

Tako je dajte slike, podatke, jmbg, ovaj prostacki narod to hoce da vidi, bravo zivela srbija!