Kako portal NS Uživo nezvanično saznaje, povod današnjeg napada na dvadesetšestogodišnjeg mladića leži u sukobu navijačkih frakcija FK Partizan.

Naš izvor blizak ovim strukturama, navodi da je pozadina napada zapravo borba dve dve grupe navijača od kojih je jedna ona sa Novog Naselja kojoj pripada M.R. dok druga potiče iz Detelinare, odakle su najverovatnije i sami počinioci.

Prema informacijama do kojih je došla naša redakcija, razlog loših odnosa dve grupe je želja za prevlast u okviru novosadskih navijača crno belog kluba. Međutim, naš izvor napominje da ne treba isključiti druge interese, a najviše one finansijske prirode kao što su prevlast u trgovini narkoticima.

Podsećamo, M.R. napadnut je jutros oko 10 časova, kada su ga sekirama pretukle dve muške osobe pod fantomkama. Nakon što su počinioci pobegli sa mesta okršaja, stigle su ekipe policije i hitne pomoći, koje su krvavog momka zatekle na podu, svesnog ali sa više teških rana.

M.R. prebačen je kolima hitne pomoći u Klinički centar Vojvodine. Prema poslednjim informacijama njegovo stanje je stabilo. Policija intenzivno traga za napadačima.

Autor: nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nikad izvini
19/01/2020 23:40

Drzi se burazeru!

ludnica
20/01/2020 00:07

Koji su Veljini a koji Kimijevi?

NELE70
20/01/2020 12:37
Reply to  ludnica

Detelinara – Juzna tribina

Igor Astorov
20/01/2020 09:32

Sve to pohapasati sve nasilnike i onu bracu iz Prnjavora sa Detelinare. Sve su to jajare i kukavice u mraku slabije tuku i beze. Fuj gade mi se. Koji strasni frajeri sa maskama, kacigama. Nemaju m.da da to urade u facu. Naravno.

MajNemjIz
20/01/2020 13:58
Reply to  Igor Astorov

U USA takav ljudski talog mozes da upucas na sred ulice i da ne odgovaras jer si drustvo oslobodio bede… ovde takav talog ima zastitu policije… pametnom dosta!