Prema pisanju medija, vozač Mercedesa Petar Korićanac koji je svojim vozilom usmrtio u nedelju učiteljicu Tijanu Bilić(36) obilazio je kolonu vozila preko pune linije, tako izazvavši tešku nesreću u kojoj je stradala Tijana.

Prema rečima svedoka, Petar je preko pune linije krenuo da obilazi kolonu vozila, a potom je prvo zakačio Ford Fiestu, a potom je direktno udario u Tijaninog Klia koji je od siline udara odleteo u kanal pored puta. Ona je poginula na licu mesta, a njeno telo su iz vozila morali da vade vatrogasci. Petar koji je i sam teško povređen u nesreći, bio je pozitivan na kokain i thc, kretao se nedozvoljenom brzinom, i vozio automobil kojim zbog snage motora nije smeo da upravlja, s obzirom da je početnik. Takođe njegov Mercedes nije bio registrovan, pišu mediji.

Kako saznajemo, u policijskoj evidenciji Petar nema krivičnih prijava i nije ranije osuđivan, ali ima dve prekršajne prijave za učestvovanje u tuči i za nenošenje lične karte.

Podsetimo, on se nakon nesreče opirao hapšenju i šutirao je delove vozila po putu. Tijana se inače vraćala iz posete rođacima koji žive nadomak Zrenjanina.

nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
j.m
10/11/2021 09:19

E sada lepo u zatvor pa tamo da provede svoju mladost koju svakako nije usmerio u pravom smeru djubre bahato!

Lela
10/11/2021 12:07

Da li postoji neko pravilo i propis koje majmun NIJE prekršio tog dana??

Sima
10/11/2021 18:42

‘ebe se njega,dobiće nanogicu godinu dana,i opet po gasu
Kad nema Zakona u državu

Katim
10/11/2021 19:10

Ovo je realno za doživotnu..