Foto: MUP

Novosađaninu M. M. (27), osumnjičenom za pedofiliju, posle privođenja u Više javno tužilaštvo i saslušanja, određen je pritvor do 30 dana.

“Sudija za prethodni postupak je M. M. odredio pritvor da ne bi uticao na svedoke i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela”, rečeno je “Novostima” u novosadskom Višem sudu.

Zasada nema informacija o tome kako se osumnjičeni branio, jer je reč o vrlo osetljivom slučaju u kojem je jedan od učesnika maloletnik.

M. M. je uhapšen prošle nedelje, zbog sumnje da je napastvovao šesnaestogodišnjeg dečaka. Na teret mu se stavljaju silovanje, iskorišćavanje maloletne osobe za pornografiju, iskorišćavanje računarske mreže ili drugog tehničkog sredstva za izvršenje krivičnog dela prema maloletnoj osobi, kao i za stavljanje u promet opojnih droga.

Zbog sumnje na pedofiliju, u Novom Sadu je uhapšen i Srđan Š.(52), modni dizajner. Njemu je počelo suđenje u Osnovnom sudu.

U maju je priveden Novosađanin M. J. (82), osumnjičen da je obljubio dečaka, na dolmi blizu Šodroša. I meštaninu Sremskih Karlovaca A. P. (30) osumnjičenom za silovanje devetogodišnjeg dečaka u junu stavljene su lisice.

Istraga protiv doktora

Novosadskom doktoru Š. T. (66), uhapšenom u martu zbog sumnje da je obljubio dvanaestogodišnju devojčicu, ponovo je nedavno produžen pritvor i on će iza rešetaka ostati do 5. septembra. Istraga protiv njega je u toku.

Izvor: Telegraf.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments