Restoran Atrium Hamam u kom je jutros izbio požar, poslao je na adresu našeg portala zvanično saopštenje, povodovom ovog događaja. Oni su želeli da obaveste javnost o tačnom uzroku nastanka požara.

– Požar je izbio na početku samog radnog vremena i izazvao ga je jedan od frižidera koji se nalazi u bašti, na krovu zgrade. U blizini samog frižidera nalazi se deo konstrukcije koji pokriva kuhinju bašte i koji je sačinjen od plastičnog materijala, a koji je zahvaćen vatrom prouzrokovao ogroman dim i učionio stvari daleko dramatičnijim nego što su bile. Trezvenom akcijom zaposlenih koji su odmah pristupili gašenju požara protivpožarnim aparatima, kao i blagovremenim pozivom vatrogasaca, požar je brzo ugašen. Niko nije povređen. Materijalna šteta postoji, ali je daleko od toga da je, kako se nagađa “izgoreo ceo krov”. Oštećeno je oko 10% bašte na krovu, a mi se nadamo da će šteta biti sanirana u najbržem roku i da ćemo se ponovo družiti na jednoj od najlepših novosadskih bašta već sa prvim lepim vremenom- stoju u saopštenju.

– Do tada želimo da obavestimo kako medije, tako i sve naše goste da cela zgrada, sa svim svojim sadržajima funkcioniše normalno. Očekujemo one koji nas vole, da dođu, podrže nas i još jednom nam pokažu da svojim radom i zalaganjem činimo sve da Novi Sad bude bolji, lepši i sadržajniji- dodali su iz menadžmenta objekta.

Podsetimo požar na objektu izbio je jutros oko 10 časova i brzo je lokalizovan i ugašen.

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments