Foto: Pavle Pejić/Nsuzivo.rs

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe lakše povređene. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 17 juna, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 336 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 17 vozača i 5 vozila, a zadržana su tri vozača, od kojih dva zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja.

Svi zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sla
18/06/2021 15:31

Mnogo mi je žao čoveka koji je skretao iz Temerinske u Dositejevu autom i na koga je naleteo mladić sa motorom. Vozio je motor ogromnom brzinom Temerinsko mulicom, prošao pored mene kao metak i onda vidim uništen motor koji je udario u auto. Na sreču njemu nije bilo ništa. U situaciji kao što je bila na semaforu kriv je vozač auta, a garantovano nije zato što je ovaj naleteo ogromnom brzinom na njega.
Ovo je bilo prekjuče 16.06.2021

Last edited 1 godina ranije by Sla