Žena S.S. stara 42 godine koja je u nedelju izbodena u krvavom obračunu u kući na Adicama, u teškom je stanju i lekari KCV-a bore joj se za život.

– U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine 11. 07 2021. godine u prepodnevnim časovima primljena je pacijentkinja S.S. 1979. godište u teškom opštem stanju sa znacima hemoragijskog šoka usled teških uvodnih rana u predelu trbuha. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka  i urgentnog hirurškog zahvata pacijentkinja je postoperativno smešten na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju UC KCV gde se nastavlja intenzivno konzervativno lečenje. Aktuelno je u teškom opštem stanju – saopšteno je iz PR službe KCV-a

Stanje njenog emotivnog partnera S.B nije poznato, ali i on se nalazi na lečenju i policija od njega još uvek nije uzela izjavu.

Podsetimo, oni su izbodeni u krvavom obračunu u porodičnoj kući i najverovatnije su se sukobili između sebe, a tužilaštvo radi na prikupljanju svih činjenica o ovom slučaju. Policija se još uvek nije zvanično oglasila povodom ovog događaja.

D.Kovač

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Maki
02/08/2021 16:24

Od jednom ste prestali da izveštavate o stanju žene koja je izbodena…ima li novih vesti o njenom stanju ili ne želite da objavite?