MUP je priveo Miloša Tomića, doskorašnjeg direktora Carine, na informativni razgovor u policiji, saznaje Kurir.

Prema saznanjima beogradskih medija, mimo papira granicu je navodno nelegalno prolazilo na milione litara nafte za šta je takođe bio zadužen jedan visoki funkcioner Carine koji je od tog posla mesečno sakupljao od 95.000 do 120.000 evra koje je nosio državnim funkcionerima koji su se nalazili na vrhu ovog lanca.

Prema pisanju medija, ova organizovana grupa navodno se zove Kokezina carinska mafija. Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Salviša Kokeza, koji je krajem februara privođen na informativni razgovor i u vezi sa dešavanjima na carini.

Kurir.rs/nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Zoran
16/03/2021 12:14

Samo hapsi….bandu lopovsku

Emil Petrov
16/03/2021 12:26

Tomiću hvalio si se borbom protiv korupcije u redovima carine, tako što si sa Sentom hapsio i montirao primanje mita nevinim carinicima na GP Gradina, a ustvari je sve to bila maska za vašu beskrupuloznu pljačku …
Proklinjale su te Tomiću i kunu te desetine porodica sa juga.
Nije slučajnost ovo hapšenje, a ni tvoja bolest!
Čestitamo ti i sve najgore ti žele kolege sa Gradine!

totocalco
17/03/2021 00:41
Reply to  Emil Petrov

Niste ni vi tako nevini, da se ne lažemo.

Zoran
16/03/2021 16:53

Znam dva lika koje je doticni gospodin zaposlio na carini,obicni radnici,uzimaju zajedno sa platom oko 300.000 din mesecno.Mogu da mislim kolko ova lopina lapava…

STANE
18/03/2021 01:03

Cime ovakvi zasluze dobra radna mesta gde ne mora da se radi, ali moze mnogo da se uzima-. Samo treba proanalizirati radni put ovog “strucnjaka” od predsednika UO NIS, direktora Transnafte, funkcije u komori do direktora carine. Nigde rezultata, uspeha samo pohlepa, raskosan zivot nasim parama. Koliko li ih je takvih , ja ih znam bar desetak. Dokle ce se ovo trpiti, dok nam pametna deca i postena odlaze u beli svet ostaju nam samo ovi likovi za rijaliti i lopovluke.