Foto: Getty Images

Posetioci novosadskih bioskopa za vikend mogu pogledati  preko 15 filmskih ostvarenja, a mi iz široke ponude izdvajamo filmove “Ogledalo” i “Svet iz doba Jure: Uništeno kraljevstvo”.

Arena Cineplex

Film “Ogledalo”, reditelja Tima Huntera u kojem glavnu ulogu tumači  Nicolas Cage, a možete pogledati u bioskopu Arena Cineplex.

Radnja prati par koji kupuje stari motel u pustinji u potrazi za novim početkom u životu. No, ono što se isprva čini kao savršeni beg se brzo pretvara u uzbudljivu avanturu kroz tajanstveni svet kada Rej (Nikolas Kejdž) otkrije dvostruko ogledalo i slučajno svedoči ubistvu. U uvrnutoj igri Rej se mora boriti da sačuva sebe i svoju suprugu od jezive tajne povezane sa motelom i čudnim ljudima koji ga posećuju.

Film “Ogledalo”, možete pogledati u terminima od 22:20, po ceni od 350 dinara.

Repertoar novosadskog bioskopa Arena Cineplex, cene karata i ostalu ponudu možete pogledati OVDE.

Cinestar Novi Sad

Cinestar predstavlja film “Svet iz doba Jure: Uništeno kraljevstvo”. Ova epska akciona avantura, reditelja J.A. Bayona, a glavne uloge tumače, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong možete pogledati u bioskopu Cinestar.

Kada uspavani vulkan na ostrvu počne da oživljava, Oven (Kris Prat) i Kler (Brajs Dalas Hauard) pokreću kampanju kako bi spasili od izumiranja preostale dinosauruse. Oven na sve načine pokušava da pronađe Plavu, njegovog reptora koji je izgubljen u divljini, dok je Kler stekla poštovanje prema ovim stvorenjima koja su postala njena misija. Oni stižu na ostrvo u trenutku kada lava počinje da ga uništava i njihova ekspedicija otkriva zaveru koja može da ugrozi celu planetu i dovede je u stanje kakvo nije viđeno od praistorije.

Film “Svet iz doba Jure: Uništeno kraljevstvo”, prikazuje se u 14:00 po ceni od 750 dinara, 15:05 cena je 350 dinara, 17:40 po ceni od 545 dinara, 19:00 po ceni od 400dinara, 19:25 po ceni od 830 dinara, 20:15 po ceni od 545 dinara, 21:30 po ceni od 400 dinara, 22:05 po ceni od 830 dinara, 22:55 po ceni od 545 dinara.

Celokupnu ponudu filmova, cene i pakete ulaznica koje Vam Cinestar nudi, možete pogledati OVDE.

 

Autor: nsuzivo

Video: Universal Pictures

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments