U periodu od 18 do 20. juna, na području Južnobačkog okruga, dogodile su se 32 saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba izgubila život, jedna teško, a dvanaest je lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodila se 21 saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedno lice zadobilo teške, a osam lake telesne povrede. Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 524 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 112 vozača i 22 vozila, a zadržana su 22 vozača, od kojih šesnaest zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a šest zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja.

Od ukupnog broja zadržanih zbog vožnje pod dejstvom alkohola, dvojica se terete za prekršaj nasilničke vožnje, jer je jedan meštanin Žablja vozio bicikl, a jedan Novosađanin automobil, sa više od 2 promila alkohola u organizmu. Svi zadržani vozači će, uz prekršajne prijave, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
StaTeBriga
21/06/2021 16:58

Eto vam kad zatvarate Mišeluk,samo će ih biti sve više