Danas oko 12 časova došlo je do teške saobraćajne nesreće na Autoputu E75 na mostu Beška u smeru od Novog Sada ka Beogradu. U nesreći je jedno lice izgubilo život, a kako saznajemo radi se o radniku koji je radio na održavanju puta. 

Prema rečima portparola Hitne pomoći Novi Sad, doktora Zorana Krulja. Njihova ekipa poziv je zaprimila u 12 časova i 12 minuta, ali je na licu mesta nažalost konstatovana smrt muškarca starog 55 godina.

Iz novosadske policije saznali smo da je uviđaj još uvek u toku, a nakon toga biće poznati svi detalji ovog nemilog događaja. Saobraćaj se odvija otežano.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Predrag
23/04/2021 08:07

Radnici gube živote zbog nemara samih kompanija koje održavaju puteve. Onako kako obeležavate gradilišta tako vam se na žalost i dešava. Uz to dodamo neprilagođenu brzinu na gradilištu i eti katastrofe! Da li je ikad neki menadžer ili direktor javnih puteva provozao automobil na gradilištima Austrije,Nemačke ili možda Hrvatske???

Marko
24/04/2021 08:28
Reply to  Predrag

Pišeš gluposti. Ja sam zaposlen u firmi gde je na zalost nastradao kolega. Gradiliste je bilo obezbedjeno po svim propisima. Zbog takvih bahatih vozača koji nepoštuju propise u saobracaju nastradaju neduzni !!!