Večeras oko 22 časa došlo je do tuče više lica na Futoškom putu, saznaje nezvanično naš portal.

Prema rečima očevidaca, više muškaraca tuklo je jednog mladića, a na lice mesta ubrzo je stigao veliki broj pripadnika policije i žandarmerije, kao i hitna pomoć koja je pomogla povređenom mladiću. Muškarcu su konstatovane teže povrede koje nisu opasne po život.

Svi napadači su privedeni nakon incidenta, saznajemo nezvanično iz pouzdanih izvora. Incident se nije dogodio ispred ugostiteljskog objekta, kako se prethodno mislilo, već je na tom mestu policija uspela da uhapsi vinovnike koji su izvršili napad 100 metara dalje. Objekat koji se nalazi na ovoj adresi u momentu incidenta i kasnijeg hapšenja uveliko je bio zatvoren.

 

Nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dendza
20/05/2021 09:18

E gde je ono staro dobro jedan na jedan pa na pivo posle svega.sad sve neke sisice pune im gace sran*a.srbija zemlja junaka e zbog likova kad vidim dvoje troje na jednog se*e mi se sramota jedna.

zarvasnijeblam
20/05/2021 12:39

zar vas nije blam? Ekipa mocnika je sigurno dobila batine i u stanici a i dobice jos u pritvoru kad se procuje kukavicluk gde nema jedan na jedan ili zamena da se trenira neki sport box i slicno sto je fer borba vec su umesto ovog izbora odlucili da se napiju i kao filozofi pokazu koji su mocnici nadam se da nece propustiti batine u pritvoru kao karmu