FOTO: SCREENSHOT

Trojici mladića koji su izazvali tuču i napali prolaznike na Najlon pijaci, a tokom čega je došlo i do potezanja noževa, određen je pritvor, dok se za još jednim osumnjičenim traga.

Kako je naveo Viši sud u Novom Sadu, za osumnjičenim J. E. se i dalje traga, ali nema informacija za koje delo se tačno tereti. Sudija za prethodni postupak je doneo rešenje kojim se pritvor do 30 dana određuje trojici Novosađana – dvadesetšestogodišnjem D. S, dvadesetogodišnjem V. M. i dvadesetsedmogodišnjem N. D.

Sud navodi i da se naredbom o sprovođenju istrage Višeg javnog tužilaštva osumnjičenima stavlja na teret da su počinili krivična dela i to D. S. teško ubistvo u pokušaju i nasilničko ponašanje, a V. M. i N. D. nasilničko ponašanje.

Podsetimo da je prethodno policija saopštila da je ispred jednog ugostiteljskog objekta kod Najlon pijace 26. maja izbila tuča između šest osoba. Tokom sukoba, kako se sumnja, D. S. je nožem naneo teške telesne povrede jednom dvadesetosmogodišnjem Novosađaninu, a lakše povredio još dvojicu mladića.

Dvadesetosmogodišnji muškarac je tada prevezen u Urgentni centar, dok je tridesetčetvorogodišnjaku dat uput. U Kliničkom centru Vojvodine su na lečenje, zbog ubodnih rana, primili dvadesetpetogodišnjaka.

blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments