Foto: mup.gov.rs

J. A. (37) iz Kaća uhapšen je zbog sumnje da je polno uznemiravao 13-godišnju devojčicu iz Mošorina.

Kako je potvrđeno za Telegraf.rs, osumnjičeni je posle pet dana od hapšenja pušten na slobodu, a određena mu je mera zabrane prilaska.

Prema njihovim saznanjima, roditelji devojčice unajmili su J. A. za radove na kući, a navodno polno uznemiravanje desilo se kada roditelji nisu bili tu.

Osumnjičeni je potvrdilo nam je Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, saslušan 7. oktobra i tada mu je određen pritvor.

“Dana 07. 10. 2020. godine ovo Tužilaštvo je zaprimilo krivičnu prijavu PU Novi Sad PS Titel protiv J. A. (37) zbog krivičnog dela polno uznemiravanje, te je osumnjičenom J. A, nakon saslušanja, rešenjem Osnovnog suda u Novom Sadu određen pritvor zbog navedenog krivičnog dela”, rekli su u pisanom odgovoru na pitanja Telegrafa.

Pritvor je, dodali su, ukinut 12. oktobra. Određena je mera zabrane prilaska.

“A na predlog ovog Tužilaštva za određivanje mere zabrane prilaženja oštećenoj. Osnovni sud u Novom Sadu je rešenjem od 12.10.2020. godine osumnjičenom izrekao meru zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja na minimalnu distancu od 200 metara, sa obavezom javljanja svakog meseca policiji”, saopštili su nam.

Izvor: Telegraf.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Saska
26/10/2020 16:57

Pa da… I onda će on neko drugo dete da zlostavlja… Eee srbijo…

Matrix
27/10/2020 00:40

Ma, bre, znamo kako se zavrsava ovo, kad nam je zakon i pravosudje, policija i sudstvo u kur*u!

To se uzme metalna štangla, i satima, do smrti.