Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. D. (1998) iz Bača, M. I. (1994) iz Novog Sada i M. U. (1998) sa područja Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa.

Sumnja se da su, jutros, oko 5 sati, vozilom probili zid menjačnice u Baču i odneli sef sa oko 2 miliona dinara.

Efikasnom akcijom policije, M. D. i M. I. ubrzo su uhapšeni, u okolini Bača, a pronađen je i sef sa novcem, kao i „opel“ koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom krivičnog dela.

U okolini Bačke Palanke uhapšen je i M. U. u čijoj kući je, pretresom, pronađena automatska puška.

Sumnja se da su njih trojica, u januaru, učinili i krivično delo razbojništvo, tako što su, naoružani automatskom puškom, oduzeli od radnice menjačnice u Selenči 195.000 dinara.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Bačkoj Palanci.

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
dzordz
24/03/2020 21:31

nadju tu po selima da pljackaju, sad ih poterati da pljackaju one velike lopine, narko dilere i sefove..

Aleksandar Čegar
18/10/2020 17:24

Kakva šarada.Ovi panduri iz Bača nisu smeli da ih hapse jer znaju da imaju oružje.A neće baš da se zameraju sa tatom od glavnog aktera,jer da mu povrede sina čovek bi ih pojeo.To je jedan ogroman čovek,bivši dobrovoljac,jak kao bik,i ima petlje.Tako da su zvali ove manekene iz Novog Sada koji se samnom ne bi tako opušteno proveli… Mene ne bi priveli-doveli,već doneli. Samo što bi im trebalo više džipova,jer bi “ekipa” barem iz jednog isto bila donešena!