Vozač žutog Reno Klia zamalo je izazvao udes u Ulici Kornelija Stankovića, kada je prošao na čisto crveni svetlo na semaforu.

On se kretao ovom ulicom i na uglu sa  Milenka Grčića prošao je na crveno svetlo i za dlaku izbegao sudar sa dva vozila.

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Student
31/05/2021 16:01

Prošao na crveno i to brzinom daleko većom od dozvoljene.
Dve godine bi mu trebalo oduzeti vozačku i poslati u zatvor na barem mesec dana.
Mogu da razumem da neko napravi udes nepažnjom i dekoncentracijom,
ali ovako bahate vozače moramo kažnjavati maksimalno,
bez obzira što nije došlo do tragičnog ishoda.

pixi
31/05/2021 16:07

Ko god u nsu je aktivan vozac to znaci minimum 900-1000km nedeljno zna da je to tako skoro svaki dan u saobracaju prolazak na cisto crveno voznja kontra smerom stajanje pored puta pored skola i td i td . Na uslovno zeleno za levo ili desno odu pravo u kruznom izadju u kontra smeru isto tako i na raskrsnicama znaju da udju u kontra smer pa skontaju da tu neko stoji na semaforu i ceka . Prekoracenje za par km i ljudi sa miseluka su naj manji problem ovog grada kakvi sve dobijaju dozvolu to se ne resava probnom vozackom… Učitaj još »

Boban
31/05/2021 17:33

Kamere ima svugde ali ocigledno Policije ima druge poslove.OVO VIDIM SKORO SVAKI DAN!!!!!!!!!!!!!

Pravednik
31/05/2021 17:53

Hapsi i u prdekanu.
Dozivotna zabrana upravljanja motornim vozilom

Ognjeni Vuk
31/05/2021 21:34

Sada treba pronaći tog vozača i otići mu na adresu, kada otvori vrata pomilovati ga dlanom po obrazu nekoliko puta velikim intenzitetom, onda doći opet sutradan i pokazati njemu i njegovoj familiji ovaj snimak i snimke i fotografije udesa izazvanih na ovaj način i žrtava poginulih u tim udesima… Pa će onda vozač dva puta da pomisli pre nego što bude gledao u telefon ili u devojke na trotoaru, a ne na semafor ulazeći u raskrsnicu.