Foto: Balkan Info

Nebojši Tubiću Žapcu (57), ponovo je produžen pritvor. Tubić se tereti da je, zajedno sa još tri osobe, učestvovao u prebijanju građevinskog investitora Spasoja Milićevića (63). Nakon fizičkog obračuna sa Žapcem i trojicom nepoznatih muškaraca, usled kompikacije zdravstvenog stanja, Milićević je preminuo u KCV.

Ovo je drugi put da je Nebojši Tubiću produžen pritvor, u kom se nalazi još od 10. novembra prošle godine. Tubić je na saslušanju negirao krivicu, navodeći da se te večeri u vreme kada je delo počinjeno, nalazio sa poznanikom kod svog advokata.

Nebojša Tubić Žabac Novosađanima je poznat po skupim i egzotičnim automobilima, prijateljstvu sa ”kontraverznim biznismenima”, estradnim zvezdama i ljudima iz kriminalnog miljea. Šira javnost za Tubića je čula 2012. godine kada je preživeo pokušaj likvidacije u piceriji ”Aleksandar”. Tada je na njega nepoznata osoba otvorila vatru iz automatskog oružja, a jedan metak ranio je Tubića u glavu. Ovaj slučaj nikada nije dobio svoj epilog.

Tubiću je pritvor produžen uz obrazloženje da bi sa slobode, mogao da utiče na dalji tok ovog slučaja, kao i da postoji bojazan da bi mogao da ponovi krivično delo.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments