Vakcinacija Novosađana koji se nisu prijavili preko E uprave počela je danas u organizaciji Grada Novog Sada u prostorijama Studentske poliklinike u Novom Sadu. Imunizacije se odvija Astra Zenekom i kineskom Sinofarm vakcinom.

Građani koji čekaju ispred Studentske poliklinike istakli su da su zadovoljni organizacijom i brzinom kojom se odvija vakcinacija. Studentski centar Novi Sad građanima je poslužio osveženje, sok, čaj i kafu.

– Maksimalno podržavamo napore grada Novog Sada i gradonačelnika Miloša Vučevića da se vakciniše što veći broj Novsoađana. Minimum koji mi u Studentskom centru možemo uraditi jeste da građanima koji čekaju ponudimo osveženje – rekao je direktor SCNS Zoran Martinović.

Dan ranije gradonačelnik Vučević je izjavio da je zadovoljan brojem vakcinisanih građana.

– Vakcinacija u Novom Sadu ide dobro, do sada je vakcinisano 116.645 punoletnih Novosađana, ali mi bi želeli da to ide još brže u pravcu sticanja kolektivnog imuniteta putem vakcinacije – izjavio Vučević.

nsuzivo.rs

6 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sloba
14/03/2021 00:35

A sta je sa onima koji su se vec prijavili i niko ih ne zove? Za njih – pisi propalo. Cak i Kon prica da sto vise mladih treba da se vakcinise, a te malde niko ne zove za vakcinu. Cirkus!

Kole
14/03/2021 14:28
Reply to  Sloba

NE LAŽI NEMA PRIJAVLJENIH A DA NISU POZVANI !!!!!!!!!!!!

Zorana Filipović
14/03/2021 00:47

Ja ne znam što se vakcinisemo kad je dokazano da vakcina i revakcina čak ni u prvim danima ne pruza 100 postotnu zaštitu protiv korone jer ima i onih koji su primili vakcinu da su se zarazili koronom. A za kinesku sinofarm vakcinu tek ne znam koliki debil moraš biti da primiš jer je ta ista kompanija pre nekoliko godina htela da ovde napravi depo za medicinski otpad.

Tinna
14/03/2021 13:47

Svako ima pravo na svoje mišljenje, uverenje. To što se ne slaže sa vašim ne znači da je debil. Ako su hteli što nisu? Imamo mi nas depo a isto tako imamo savremenu tehnologiju za obradu iste . Ne treba se oglasavati po svaku cenu.

Kole
14/03/2021 14:32

Svako može da dobije koronu i posle revakcinacije. LEPO I JASNO REČENO. SAMO ŠTO TAD VIRUS DELUJE U BLAGIM SIMPTOMIMA.

Абв
14/03/2021 08:09

Астра зенека у преводу звезда убица.
Мислите о томе