Претрага
Претрага
Close this search box.

Grad organizovao vakcinaciju Novosađana koji se nisu prijavili preko E uprave

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Vakcinacija Novosađana koji se nisu prijavili preko E uprave počela je danas u organizaciji Grada Novog Sada u prostorijama Studentske poliklinike u Novom Sadu. Imunizacije se odvija Astra Zenekom i kineskom Sinofarm vakcinom.

Građani koji čekaju ispred Studentske poliklinike istakli su da su zadovoljni organizacijom i brzinom kojom se odvija vakcinacija. Studentski centar Novi Sad građanima je poslužio osveženje, sok, čaj i kafu.

– Maksimalno podržavamo napore grada Novog Sada i gradonačelnika Miloša Vučevića da se vakciniše što veći broj Novsoađana. Minimum koji mi u Studentskom centru možemo uraditi jeste da građanima koji čekaju ponudimo osveženje – rekao je direktor SCNS Zoran Martinović.

Dan ranije gradonačelnik Vučević je izjavio da je zadovoljan brojem vakcinisanih građana.

– Vakcinacija u Novom Sadu ide dobro, do sada je vakcinisano 116.645 punoletnih Novosađana, ali mi bi želeli da to ide još brže u pravcu sticanja kolektivnog imuniteta putem vakcinacije – izjavio Vučević.

nsuzivo.rs

Tagovi:

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Sloba
14.03.2021 00:35

A sta je sa onima koji su se vec prijavili i niko ih ne zove? Za njih – pisi propalo. Cak i Kon prica da sto vise mladih treba da se vakcinise, a te malde niko ne zove za vakcinu. Cirkus!

Gost
Kole
14.03.2021 14:28
Odgovori  Sloba

NE LAŽI NEMA PRIJAVLJENIH A DA NISU POZVANI !!!!!!!!!!!!

Gost
Zorana Filipović
14.03.2021 00:47

Ja ne znam što se vakcinisemo kad je dokazano da vakcina i revakcina čak ni u prvim danima ne pruza 100 postotnu zaštitu protiv korone jer ima i onih koji su primili vakcinu da su se zarazili koronom. A za kinesku sinofarm vakcinu tek ne znam koliki debil moraš biti da primiš jer je ta ista kompanija pre nekoliko godina htela da ovde napravi depo za medicinski otpad.

Gost
Tinna
14.03.2021 13:47

Svako ima pravo na svoje mišljenje, uverenje. To što se ne slaže sa vašim ne znači da je debil. Ako su hteli što nisu? Imamo mi nas depo a isto tako imamo savremenu tehnologiju za obradu iste . Ne treba se oglasavati po svaku cenu.

Gost
Kole
14.03.2021 14:32

Svako može da dobije koronu i posle revakcinacije. LEPO I JASNO REČENO. SAMO ŠTO TAD VIRUS DELUJE U BLAGIM SIMPTOMIMA.

Gost
Абв
14.03.2021 08:09

Астра зенека у преводу звезда убица.
Мислите о томе

Povezane vesti