Foto: runandbecome.com/iStock
Novosadski polumaraton, 29. po redu, održaće se u nedelju, 27. marta, a start trke zakazan je na Trgu slobode u 11 časova,  rečeno je na sastanku Organizacionog odbora Novosadskog polumaratona, gradskih službi, preduzeća i ustanova, koje učestvuju u organizaciji ove sportske manifestacije.
Pored glavne trke od 21 kilometar, u nedelju, 27. marta, takmičari će se oprobati i u trkama na 10, odnosno pet kilometara.

Sastanak Organizacionog odbora Novosadskog polumaratona održan je u Skupštini Grada Novog Sada, a Predsednica Skupštine Grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović istakla je danas očekivanja da će trke Novosadskog polumaratona proći u najbolje redu. Ona se zahvalila gradskim ustanovama i preduzećima, ali i drugim institucijama u pripremi Novosadskog polumaratona, jer se „bez njihove pomoći trka ne bi mogla održati“.

Podsekretarka Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Aranka Binder, koja je ustvrdila da pomenuti sekretarijat pruža podršku Novosadskom polumaratonu.

Direktor Izvršnog odbora Novosadskog polumaratona Milan Dolga najavio je da je prijavljivanje za Novosadski polumaraton u toku, te da su se prvi maratonci i maratonke već prijavili.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments