Foto: alo.rs

Ova tri znaka horoskopa su na udaru negativne energije do kraja avgusta!

Poslednja nedelja avgusta doneće velike probleme za nekoliko znakova horoskopa, neće svima biti lako! Na najvećem udaru negativne kosmičke energije biće Bik, Rak i Ribe, evo šta im kažu astrolozi!

Bik

Poslednja nedelja avgusta vam, po horoskopu, donosi velike probleme na poslu. Dobro se pazite ljudi s kojima radite, jer je moguće da će neko od njih pokušati lažno da vas optuži! Neće u pitanju biti neka “ogromna” stvar, već će neku svoju grešku ili krivicu pripisati vama, ali svakako dajte sve od sebe da izbegnete taj problem. Ako do njega i dođe, ni slučajno se ne ustručavajte da kažete celu istinu o toj osobi, samo tako ćete očuvati reputaciju koju ste brižno gradili.

Rak

Horoskop za poslednju nedelju avgusta ni vama ne donosi dobre stvari kada je odnos s ljudima na poslu u pitanju. Postoji neka osoba koju posmatrate više kao prijatelja, nego kao kolegu, ali ćete ove nedelje shvatiti da vas sve vreme “vuče za nos”. Ali ipak, pre nego što ceo taj odnos pokvarite zauvek, zapitajte se – da li je i ta osoba u sličnoj situaciji? Veruje u nešto što nije istina? I ako je tako, ko zapravo vuče konce cele priče? Odgovor će vas iznenaditi…

Foto: Deccan Herald

Ribe

Vaš problematičan odnos neće biti sa nekom osobom sa posla, već sa nekim iz užeg kruga vaših prijatelja. Horoskop za poslednju nedelju avgusta upozorava vas na nekoga kome opraštate iznova i iznova, iako vas je više puta u životu ta osoba ne samo razočarala, već i izdala. Ove nedelje, izdaja će biti veća nego što ste mogli da zamislite – a na vama je da povučete crtu i kažete da je konačno dosta. Budite iskreni, otvoreni, ali smireni i recite zbogom tom odnosu, odmah ćete prodisati.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments