FOTO: Dnevnik.rs

Nedelja je dana prošlo od kada smo otvorili mogućnost prijavljivanja za učešće na Dnevnikovom turniru u malom fudbalu, 58. po redu.

U međuvremenu, na adresu kancelarije Turnira, učešće su već prijavile 34 ekipe. Podsećamo da je direktor Turnira Veselin Vilotijević nagovestio da će i predstojeće takmičenje realizovati na osnovici od 64 ekipe, što je idealan broj za takmičenje po nokaut sistemu.

– Prijave pristižu znatno brže nego pre godinu dana – rekao je Vilotijević. – Očigledno je da su prošlogodišnji utisci bili sasvim pouzdan osnov verovanju da smo uspeli u nameri da Dnevnikovom turniru vratimo deo nekadašnjeg sjaja. Žao mi je što nismo bili u mogućnosti da udovoljimo svima. Ograničeni smo terminima na Spensu, uz to jedinstvena je ocena da nema potrebe da idemo na kvantitet, s obzirom na to da je koncentracija kvaliteta na osnovici od 64 ekipe opravdala očekivanja.

Dnevnikov menadžment, sa generalnim direktorom Dušanom Vlaovićem na čelu, pozitivno je ocenio sled događaja i prošlogodišnji odjek sa Turnira u sportskoj javnosti Novog Sada i Vojvodine. Otuda i brzi dogovor sa agencijom mSport da se nastavkom saradnje dostigne reprezentativni nivo takmičenja u formatu „5+1“, jedinom turniru u okruženju koji daje pođednaku šansu i profesionalcima futsala, ali i svima koji bi da sopstvenu vrednost uporede pod krovom, u zimskoj pauzi.

Dnevnikov turnir
Foto: Idemo dalje: generalni direktor Dnevnik Vojvodina presa Dušan Vlaović i vlasnik agencije mSport Veselin Vilotijević saglasni da je turnir opravdao očekivanja

Fond nagrada uvećan je za 50 odsto u odnosu na prošlogodišnjih milon dinara, tako da će u igri biti 1.500.000,00 (milion i po dinara). Najveći deo ići će na konto pobednika u seniorskoj konkurenciji.

Takmičenje je i ove godine podeljeno u šest kategorija: seniori, veterani, poletarci (2012/13 god), petlići (2010/11), pioniri (2008/09) i kadeti (2006/07). U planu su i revijalne utakmice fudbalerki, koje bi svojim učešćem oplemenile sadržaj turnira.

Prijave za turnir primamo do 12. decembra na mejl: dnevnikovturnir@gmail.com, na Instagram profilu: Dnevnikov turnir, ili lično na adresi Bulevar oslobođenja 11, drugi sprat. Kotizacija se uplaćuje na tekući račun 340–11030722–90 i iznosi: seniori i veterani 8.000 i mlađe kategorije (poletarci, petlići, pioniri i kadeti) 6.000 dinara, za uplate do 5. decembra. Od 6. do 12. decembra uplate se dupliraju. Javno žrebanje je 14. decembra. Takmičenje u Spensovoj maloj dvorani počeće 17. decembra i trajaće do 15. januara, kada su planirane finalne utakmice u svim kategorijama.

Dnevnik.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments