Kako skinuti kilograme posle praznika?

       

Završetkom slava i praznovanja nekako uvek ostanemo sa istim pitanjem. Kako se sad izboriti sa viškom kilograma? Skidanjem zimskih jakni i svih slojeva garderobe koji idu uz ovaj zimski period jedna stvar postaje naša glavna ambicija a to je kako skinuti kilograme i smanjiti stomak.

U ovim danima priznaćete veliki broj nas traži brze i jeftine dijete, gledamo kako da što pre smanjimo obim svog struka i izgubimo kilograme. Ponekad je dovoljno izgubiti višak tečnosti iz organizma da bi oslabili nekoliko kilograma za par dana.

Ako je ovo vaša priča onda evo jednog jednostavnog rešenja. Sasi voda za mršavljenje je nešto što morate da probate ove sezone! Pročitajte o čemu se radi, a onda trk u prodavnicu po krastavce i ostale sastojke! Zašto?! Krastavac je odlična namirnica koja vam može pomoći na putu do tog cilja! Ne samo da je dobar za jelo, već se od njega može napraviti napitak za ravan stomak.

Govorimo o Sasi vodi! Sassy voda za mršavljenje dobila je naziv po Sintiji Sas (Chyntia Sass) koja je koautor knjige “ Dijeta za ravan stomak” odnosno Sasi dijete.

Poput svih nutricionista i ona savetuje svakodnevan unos dovoljne količine vode, kako bi se potpomogao proces mršavljenja. Ipak, treba napomenuti da recept za sasi vodu nije sam po sebi dovoljan za mršavljenje. Ukoliko se kombinuje sa ishranom, podeljenom na pet manjih obroka postićete rezultate bez gladovanja.

Za pripremu sasi vode su Vam neophodni sledeći sastojci:

• osam čaša vode

• jedna kašičica rendanog korena od đumbira

• jedan sveži krastavac srednje veličine, koji je oguljen i isečen na tanke kriške

• jedan limun srednje veličine, isečen na kriške

• 12 listova nane

 

Navedene sastojke treba pomešati sa vodom i ostaviti vodu da odstoji preko noći, kako bi namirnice pustile svoje arome. Smesu dobro promešajte i čuvajte u frižideru u staklenoj flaši. Napravljeni napitak možete piti tokom celog narednog dana. I tako pripremate u krug, uveče za sledeći dan.

Sintija Sas tvrdi da već nakon četiri dana unošenja ove vode možete videti rezultate i izgubiti kilograme.

Autor: Jovana Filipović

Komentari: