Foto: Ustupljena fotografija/Tanjug

Bivša ministarka Zorana Mihajlović napisala je na Instagramu “Ono što je urađeno u infrastrukturi samo u Novom Sadu urađeno je zahvaljujući radu te “nesrećne i nesposobne Zorane”.

Nakon što joj je nekadašnji gradonačelnik Novog Sada i sadašnji ministar odbrane Miloš Vučević izričito odgovorio, sada je reagovala i članica Izvršnog odbora SNS-a, Dina Vučinić.

Saopštenje prenosimo u celosti.

– Tek kada je ostala bez fotelje, Zorana Mihajlović je došla do saznanja da joj u Srpskoj naprednoj stranci nije bilo dobro. Ali, isto kao i dok je bila na funkciji ne libi se da sebi prigrabi tuđe zasluge.

Verovatno je Zorana Mihajlović ubeđena da je najzaslužnija što je budžet našeg grada preko 90% veći nego u 2012. godini.

Možda je Zorana direktno zaslužna što je prosečna neto zarada Grada Novog sada 877 evra. Zorana je sigurno ta zbog koje u Novom Sadu imamo 40 000 novih radnih mesta, što su vrtići u našem gradu besplatni, što imamo devet novih vrtića i što je budžet za kulturu uvećan tri puta.

Možda treba Zorani da se zahvalimo što je u zdravstvo u Novom Sadu uloženo čak 95,6 miliona evra.

Kod Zorane se jasno vidi panika zbog nestanka sa političke scene jer ona je ubeđena da je dovoljno jaka da nastupa sama uz pomoć stranih ambasada i da su građani Srbije toliko naivni pa neće videti da je ona već godinama politički igrač zarad sopstvene koristi.

U svojoj nemoći, ona ne bira sredstva u nastojanju da iznošenjem bestidnih laži, kleveta i besmislica, pokaže da joj smeta jaka Srbija, da joj smeta što se predsednik Vučić bori za Kosovo i bolji život građana Srbije.

I dobro je da politiku ne shvatamo na isti način jer predsednik Vučić mora da oslobodi državu od istinskih mrzitelja svega što je srpsko, koji su svoje pravo lice pokazali tek kada su ostali bez fotelje.

Miloš Vučević ima i znanje i obrazovanje ali i rezultate obzirom da je najuspešniji gradonačelnik Novog Sada. Novosađani su ponosni na svoj grad, na svoje nove bulevare, nove vrtiće, nove fabrike, nove škole, bolnice, parkove i to potvrđuju brojem glasova koje daju Srpskoj naprednoj stranci. To je ista ona stranka čiji je član bila i Zorana ali verovatno kada je trebalo malo više da se radi, a manje da se ide na tretmane i u teretane. Zorana je odustala, jer smatra da je pametnija i bitnija od svih građana Srbije.

Važno je da znamo ko za nas kaže da smo poltroni i da znamo samo da klimamo glavom, jer ako je to Zorana za koju već svi znamo da je strani plaćenik, onda mi treba da budemo ponosni jer radimo za modernu, pristojnu i normalnu Srbiju – istakla je Vučinić u saopštenju.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments