Foto: Printscreen

Air Serbia (Er Srbija) započela je direktne letove na novoj liniji između Beograda i Bolonje i na liniji između srpske prestonice i Nirnberga.

Er Srbija će do Bolonje, svoje šeste destinacije u Italiji, do koje ranije nije bilo direktnih letova iz Beograda, saobraćati tri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom i petkom. Letovi do Nirnberga, osme destinacije Er Srbije u Nemačkoj, pored Berlina, Frankfurta, Štutgarta, Diseldorfa i Hanovera iz Beograda, kao i Frankfurt Hana i Kelna iz Niša, obavljaće se dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom, navedeno je u saopštenju iz kompanije.

Uvođenjem letova do Bolonje, Er Srbija će omogućiti dobre konekcije između ovog grada i drugih destinacija u svojoj mreži, kao što su Atina, Bukurešt, Cirih, Dubrovnik, Istanbul, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Tirana i Tivat.

Red letenja na liniji Beograd-Nirnberg osmišljen je tako da pruža povoljne konekcije, preko srpske prestonice, sa brojnim gradovima iz mreže Er Srbije, kao što su Atina, Bukurešt, Dubrovnik, Istanbul, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Solun, Sofija, Split, Tirana i Tivat.

ekapija.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments