Foto: Air Serbia, Instagram/screenshot

Air Serbia uvešće direktne letove do Hamburga, Geteborga, Kelna i Marselja tokom maja 2023.

Do novih destinacija u Nemačkoj i Švedskoj srpska nacionalna avio-kompanija leteće tri puta nedeljno, dok će između Beograda i Marselja saobraćati dva puta nedeljno. Letove će obavljati avioni tipa erbas A319. Avio-karte su već u prodaji, po ceni počev od 49 evra po smeru u ekonomskoj klasi za Keln, Hamburg i Geteborg, odnosno počev od 69 evra za Marselj.

– U istoj nedelji za koju smo najavili početak letova do Čikaga, naša kompanija pojačaće saobraćaj i ka destinacijama u Zapadnoj Evropi – letećemo ka još dva nova grada u Nemačkoj, kao i po jednom u Francuskoj i Švedskoj. U narednim danima uveđćemo i direktne linije do nekih od najomiljenijih letnjih destinacija – izjavio je Boško Rupić, direktor komercijale i strategije Air Serbia.

Foto: Printscreen

Do Hamburga, drugog najvećeg grada u Nemačkoj, Air Serbia će početi da leti od 15. maja 2023. godine, svakog ponedeljka, srede i petka.

Od 18. maja 2023. godine, svakog ponedeljka, četvrtka i nedelje, srpska nacionalna avio-kompanija će leteti do Geteborga.

Svakog utorka, četvrtka i subote, od 18. maja 2023. godine, Air Serbia će iz Beograda leteti za Keln, a od 20. maja 2023. godine, svakog utorka i subote, počinju letovi do Marselja, drugog najvećeg grada u Francuskoj.
Air Serbia je ranije najavila da će u leto 2023. svojoj mreži dodati i Čikago, Kataniju, Palermo, Napulj i Firencu. U narednim danima biće objavljeno još novih linija.
ekapija.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments